Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ocak 2015 16:43

O futbolcu Abdurrahim Albayrak'ı kızdırdı

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, yıldız oyuncuları Wesley Sneijder'in ikinci yarıda çok daha başarılı olacağına inandığını söyledi.

O futbolcu Abdurrahim Albayrak'ı kızdırdı
abdurrahim albayrak,sneijder,açıklamalar,

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, yıldız oyuncuları Wesley Sneijder'in ikinci yarıda çok daha başarılı olacağına inandığını söylediSarı-kırmızılı takımın devre arası hazırlık kampı ve transfer konularıyla ilgili NTV Spor televizyonuna açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, İtalyan ekibi Juventus'a tranfseri gündeme gelen ancak takımda kalan Sneijder'le ilgili olarak, "Sneijder yeniden doğdu diyebilirim. Demek ki bazı şeyleri duymak istiyordu" dedi.
Hollandalı yıldızın, yönetim ve teknik heyetin kendisiyle ilgili düşüncelerini duymak istediğini düşündüğünü diye getiren Albayrak, şunları söyledi:"İstediklerini duyduktan sonra kendine geldi. Buradan Hollanda'daki Galatasaraylılara da teşekkür etmek istiyorum. Davul zurnayla babasının evine gitmişler. Sneijder'in takımda kalmasını istemişler. Bunlar onu mutlu eden faktörler. Mutlu olduğunu defalarca söyledi. Türkiye'yi, İstanbul'u, Galatasaray'ı seviyor. Dünyada başka Sneijder de yok. Bir tane var ve o da bizim takımımızda. İkinci devre çok daha farklı bir Sneijder seyredeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız hazır olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...