Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2015 01:40

Obradovic'ten kötü haber

Fenerbahçe Ülker - Unicaja Malaga maçının ardından Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic'ten kötü haber
Obradovic, Fenerbahçe Ülker, Unicaja Malaga,

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda İspanya'nın Unicaja Malaga takımı karşısında ikinci çeyrekten itibaren oynadıkları oyunla kazandıklarını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic,oyuncularına Top 16 turu bitene kadar her takıma karşı aynı ciddiyette oynamaları gerektiğini söylediğini vurgulayarak, "Malaga'nın grupta şansı olmamasına rağmen sonuna kadar savaştı. İlk 5 dakikayı çok kötü oynadık fakat daha sonra toparlandık. İkinci çeyrek itibarıyla çok iyi oynadık ve kazandık. Hoşuma giden işler oldu. Atış yapıp kaçıran oyuncularım hemen dönüp savunmadaki görevlerini yerine getirdi. Oyuncularımızı ve taraftarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Obradovic, maçın üçüncü çeyreğinde sakatlanarak oyundan çıkan Ricky Hickman'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirtti. Hickman'ın sakatlığından dolayı oldukça moralsiz gözüken Sırp başantrenör, "Sakatlanması kötü oldu. Hickman'ın sakatlığı kesin bilgi olmamasına rağmen çok ciddi gözüküyor. Hem onun hem de takım adına çok üzgünüm. Bize çok faydası vardı. Çok daha iyi oynamaya başlamıştı. Yarına kadar durumunu öğrenmek için bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

PLAZA: "FENERBAHÇE HAK ETTİ"

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza ise Fenerbahçe Ülker'in hak ederek kazandığını dile getirdi.

Plaza, çok fazla top kaybı yapıp, serbest atış kaçırdıklarını aktararak, "Fenerbahçe Ülker hak ettiği bir galibiyet aldı. Bizden daha istekli oldukları netti. Fenerbahçe Ülker gibi bir takıma karşı her çeyrek iyi oynamanız lazım. Çok fazla top kaybı yaptık ve serbest atış kaçırdık. Bu da yenilgiyi getirdi" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...