Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ocak 2014 15:25

Oğuzhan Kayar Galatasaray ile anlaştı

Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin TL'ye Galatasaray ile anlaşıldığı bildirildi.

Oğuzhan Kayar Galatasaray ile anlaştı
Oğuzhan Kayar Galatasaray'da, cim bom, oğuzhan kayar'ı transfer etti, oğuzhan kayar transferi,

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştıklarını bildirdi. Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Süper Lig yolunda yürüyebilmesi için bu rakamlara ihtiyaçları duyduklarını belirterek güzel bir transfer gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bu transfer sayesinde Oğuzhan Kayar'ın Manisaspor'a katkı sağladığını söyleyen Kadayıfçılar, şöyle konuştu:
"Futbolcumuz Oğuzhan Kayar'ın transferi konusunda 2 milyon 250 bin lira karşılığında Galatasaray ile anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Şu anda kiralık olarak takımımızda forma giyen oyuncumuz Peroviç'in bonservisini almamız ile ilgili olarak en yakın sürede girişimimiz olacak. Oyuncularımıza güzel teklifler gelirse Manisaspor'un ve futbolcumuzun menfaatini düşünürüz." Turgutluspor'dan İsmail Köse ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardıklarını dile getiren Kadayıfçılar, "Transfer önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak ve imzalar atılacak" dedi. Öte yandan Manisaspor, Tarık Almış Spor Tesislerinde teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana belinde ağrısı bulunan Kemal Aslanoğlu katılmadı, takımın yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...