Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2015 22:09

Olaylı maçta Trabzonspor galip!

Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1 yendi.

Olaylı maçta Trabzonspor galip!
olaylı maç, trabzonspor,

Sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1 yendi. Sabah basına kapalı antrenman gerçekleştiren bordo-mavililer, akşam ise konakladığı otelin sahasında White Star karşılaştı.Kamptaki ilk maçında Arnhem Amatör Lig Karması'nı 5-0'lık sonuçla mağlup eden Karadeniz ekibinin, zaman zaman sertlikler yaşanan ikinci hazırlık karşılaşmasındaki gollerini 20. dakika Sefa Yılmaz, 35. dakikada Mehmet Ekici ve 86. dakikada Yusuf Erdoğan attı. Rakip takımın golünü ise 68. dakikada Mamadou Fall kaydetti.

Bordo-mavililer, Belçika ekibi karşısında ilk yarıda Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu (Aykut Demir), Uğur Demirok, Constant (Alper Uludağ), Medjani, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin ve Waris, ikinci yarıda ise Onur Recep Kıvrak (İbrahim Demir), Fatih Atik, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, İshak Doğan, Aytaç Kara, Serdar Gürler, Okay Yokuşlu, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan ve Gökhan Karadeniz 11'i ile mücadele etti.

- Arveladze, Mustafa'yı kenara aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maçın 7. dakikasında sahada yaşanan bir sertlik nedeniyle Mustafa Yumlu'yu oyundan aldı.

Orta alanda yaşanan bir faul pozisyonunda Mustafa Yumlu'nun, oyun durduktan sonra sert bir şekilde vurduğu topun yerde yatan rakip oyuncu Samuel Fabris'e çarpması sonucu saha bir anda karıştı. Her iki takımın teknik direktörleri sahaya girerek tartışan ve itişen oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı. Karşılaşmanın hakeminin tavsiyesi üzerine gerginliğin daha büyümemesi için teknik direktör Arveladze, Mustafa Yumlu'yu saha kenarına alarak Aykut Demir'i oyuna soktu.

Saha kenarında yapılan ilk kontrol sonrası topun çarptığı rakip oyuncunun sol el baş parmağında kırık tespit edildi ve eli bandajlanarak hastaneye gönderildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında hafif sakatlanan Constant da riske edilmeyerek kenara alındı.

- Hacıosmanoğlu da izledi

11 günlük Hollanda kampını yarın tamamlayacak bordo-mavili takımın karşılaşmasını kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

Dün akşam kampı ziyaret eden Hacıosmanoğlu, birlikte geldiği Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta ve kulüp başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih ile saha kenarından karşılaşmayı takip etti.

- Yattara hasret giderdi

Trabzonspor'un unutulmaz yabancı oyunculardan İbrahima Yattara da karşılaşmayı izleyerek eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Teknik direktör Şota Arveladze ile de kısa bir süre konuşarak şakalaşan Yattara, eski takım arkadaşlarına tek tek tokalaşarak sarıldı. Bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdikleri Yattara ile fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor'un kampına dün katılan yeni transferi Stephane M'bia da maçı saha kenarından takip etti. Yaklaşık bin 500 bordo-mavili taraftar karşılaşmayı izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...