Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Mart 2017 16:35

Olympiakos bunu hep yapıyor

Yunan ekibi Beşiktaş maçlarına teknik direktör sıkıntısıyla çıkıyor.

Olympiakos bunu hep yapıyor
Olympiakos,

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yunanistan'ın Olympiakos ekibi, yine temsilcimizin karşısına teknik direktör sıkıntısıyla çıkacak.Siyah-beyazlılar, 7 Ağustos 2016 tarihinde Vodafone Arena'da Olympiakos'la hazırlık maçında karşılaşmış ve maçı Tolgay Arslan'ın asistinde Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

Bu mücadeleden 2 gün sonra ise Yunan kulübü, sıkıntılı günler geçiren 41 yaşındaki İspanyol teknik direktör Victor Sanchez'in görevine son verildiğini bildirmişti.

Yunan ekibi Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi yine teknik direktör sorunu yaşadı ve bu kez karşılaşma öncesi yollar ayrıldı.

Olympiakos, kendi liginde AEK - Panionios ve Paok'a karşı kaybeden teknik direktör Paulo Bento'nun görevine son verdi. Olympiakos'u Beşiktaş'ın karşısına U21 antrenörü Vasilis Vouzas hazırlarken, yarın ki maçta da takımın başında olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...