Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2021 00:27

Ömer Faruk Ünal: Yeni MHK Başkanı olarak Ufuk Özerten ismi öne çıkıyor

Merkez Hakem Kurulu’nda Serdar Tatlı’nın istifa etmesinin ardından yerine geçecek yeni başkanı Türkiye Gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal duyurdu. Ünal, TGRT Haber’de yayımlanan ve futbola yeni bir soluk getiren “Stüdyoda Futbol” programında MHK’nın yeni başkanlığında Ufuk Özerten’in öne çıktığını belirtti.

Ömer Faruk Ünal: Yeni MHK Başkanı olarak Ufuk Özerten ismi öne çıkıyor
Ömer Faruk Ünal,mhk,Ömer Faruk Ünal mhk başkanı,mhk başkanı kim,Ufuk Özerten

Türk futbolunda kulüplerin hakem kararlarına yönelik tepkileriyle başlayan süreçte Merkez Hakem Kurulu’nun yapısına ve işleyişe yönelik tartışmalar sıcaklığını koruyor.  Trabzonspor- Fenerbahçe mücadelesinde maçı yöneten Ali Şansalan’a Fenerbahçe yönetimi sert tepki gösterdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un maç sonrasında hakeme yönelik eleştirilerinin ardından taraftarlara çağrıda bulunarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na davet etti.

ALİ KOÇ: HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

Ali Koç’un çağrıları sonrasında binlerce Fenerbahçe taraftarı havalimanına akın etti. Koç burada yaptığı açıklamada “İstenmeyen bir hakem atandı, sesimizi çıkarmadık, çünkü hakem atamalarıyla ilgili manipülasyon yapmıyoruz, yapmayacağız. Hakkımızı korumak için iş başa düştü” ifadelerini kullandı.

HAKEMLERE SMS İLE VEDA ETTİ

Yaşanan bu gelişmeler ve okların MHK’ya yönelmesi sonrasında Metin Tokat, Merkez Hakem Kurulu üyeliğinden istifa etti. Tokat’ın ardından MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa kararı aldı. Eski hakem Deniz Çoban da Serdar Tatlı'nın hakemlere SMS göndererek istifa ettiğini duyurdu. Tatlı'nın mesajında, "Merkez Hakem Kurulu olarak bugün itibariyle TFF Yönetim Kuruluna istifamızı kurul olarak sunmuş bulunmaktayız. Hepinize bundan sonraki hayatınızda sağlık ve başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

YABANCI İSİM DE KONUŞULUYOR

TGRT Haber’de yayımlanan ve futbol gündemine yeni bir soluk getiren “Stüdyoda Futbol” programında yorumculuk yapan Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal, MHK’nın yeni başkanını açıkladı. Süper Lig’de müsabakaları yönetecek hakemleri yaptığı doğru tahmin ile önceden TGRT Haber’de duyuran Ünal, “Kulüpler Birliği ve Federasyon hazırlıksız yakalandı. Yabancı getirilir mi diye konuşuluyor. Hakem kökenli olmayan biri olacak. Ufuk Özerten ismi öne çıkıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...