Tgrt Haber
20 Şubat 2014 22:06

Onur Kıvrak, 'Hakemler bizi hiç sevmiyor'

Onur Kıvrak, 'Hakemler hiçbir yerde bizi sevmiyor. Kendimizi sevdirmek için hakemlere şirinlik yapmamız mı gerekiyor'

Onur Kıvrak, 'Hakemler bizi hiç sevmiyor'
juventus, Trabzonspor

Juventus karşısında maçın ikinci yarısında attığı gol daha öncesinde top dışarıdan çevrildiği için sayılmayan Olcan Adın, Trabzonspor adına pozisyonu ve maçı değerlendirdi: "Top çıkmamıştı, fakat hakemler takdir haklarını bu yönde kullandılar. Arkadaşlarıma mücadeleleri için, seyircilerimize de destekleri için teşekkür ediyorum. Deplasmanda olmamıza rağmen 90 dakika onların sesini duyduk. Biz oyunun ilerleyen dakikalarında açıldık. Onlar kadar iyi futbolcular olduğumuzu anladık. Son dakikada 2-0 olması gerçekten biraz umut kırıcı. Ancak Trabzon'daki maç daha farklı olacaktır. Avrupa Liginde çok farklı oynuyoruz, herkes canını dişine takıp oynuyor. Trabzon'da 2-0 bize tur atlatıyordu, şimdi uzatmaya götürüyor. Elimizden geleni yapacağız."
Onur Kıvrak ise hakemlerden dert yandı:
"Kale arkası hakemlerinden ligde de sıkıntı yaşıyoruz, Avrupa Ligi'nde de yaşadık. Hakemler hiçbir yerde bizi sevmiyor. Kendimizi sevdirmek için hakemlere şirinlik yapmamız mı gerekiyor, bilmiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...