Tgrt Haber
08 Mart 2014 20:41

Orduspor zirveye doğru

PTT 1. Lig 29. hafta maçında Orduspor ile Tekden Denizlispor karşılaştı. Mücadeleden galip ayrılan taraf 3-0'lık skorla Orduspor oldu.

Orduspor zirveye doğru
orduspor, denizlispor, maç özeti,

19 Eylül Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Kutluhan Bİlgiç'in yönettiği mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Dakikalar ilerledikçe rakip takıma üstünlüğünü kabul ettiren ev sahibi Orduspor, 41. dakikada Branimir Subasic'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.  İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Bordo-beyazlılar 65'te Emre Aygün ile farkı 2'ye çıkardı. Bugün kuruluşunun 47. yılını kutlayan Orduspor'da skoru belirleyen isim ilk golün sahibi Branimir Subasic oldu.(75)  Geri kalan dakikaları rölantide oynayan ev sahibi ekip 3 puana 3 golle uzanmayı başardı.  Bu galibiyetle puanını 56'ya yükselten Orduspor ikinci sıraya yerleşirken, Tekden Denizlispor 31 puanla 12. sırada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...