Tgrt Haber
16 Mart 2015 15:18

Orduspor'da kaleci Kaan göz doldurdu

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ligin ikinci yarısına altyapıdan gelen futbolcularla devam ediyor.

Orduspor'da kaleci Kaan göz doldurdu
orduspor,kaleci kaan,

90 dakika boyunca skor her ne olursa olsun maçı bırakmadan mücadele eden genç futbolcular her maçta gösterdikleri performansla geleceğe ışık tutuyor. PTT 1. Lig'de Orduspor ile Osmanlıspor arasında oynanan maçta bu sezon ilk defa forma giyen Orduspor'un 21 yaşındaki genç kalecisi Kaan Kars, yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu. Maç içerisinde birçok net gol pozisyonunu önleyen genç kaleci otoriteler tarafından tam not aldı. Maç içerisinde yer tutuşu, arkadaşlarını yönlendirmesi ve kale atışlarını iyi kullanması ile birlikte gelecek vaat eden bir kaleci olduğunu gösteren Kars, profesyonel davranışları ile dikkat çeken oyunculardan biri oldu.
ÖZCAN: "KALECİLİK REFLEKSLERİ ÇOK İYİ"
Bu sezon ilk maçına çıkan kaleci Kaan Kars'ın ve diğer tüm futbolcuların ellerinden geleni fazlasıyla yaptığını belirten Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, tüm futbolcularının geleceğinin aydınlık olduğunu söyledi. Kalecilik yeteneklerinin çok önemli olduğunu ifade eden Özcan, "Kaan, gerçekten çok başarılı bir maç çıkardı. Kalecilik yeteneği gerçekten çok önemli. Kaan'ı yetiştiren kalecilik reflekslerini ona kazandıranlar altyapı hocaları, bu yüzden onlara minnettarız. Biz futbolcularımıza çalıştığımız süre içerisinde katkı sunmaya çalışarak gelişmesini sağladık. Bundan sonra da gelişmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kaan, eğer bu şekilde devam ederse Türk futbolu yeni bir kaleci kazanmış olacak" dedi.
"TÜM OYUNCULARIMIZ BAŞARILI"
Maç kaybederken aslında çok şey kazandıklarını dile getiren Özcan, "Hala önümüzde katedeceğimiz çok fazla mesafe var. Biz çocuklarımızı geleceğe doğru bir şekilde hazırlamak için çaba harcıyoruz. Tüm oyuncularımız başarılı, Kaan'da bunlardan bir tanesi. İstikbali açık bir oyuncu. İlk maçında güzel bir performans sergiledi ve bunu da devam ettireceğine inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...