Tgrt Haber
02 Nisan 2016 03:50

Orman, 'Hep beraber şampiyonluğu da kazanacağız'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, 'İnşallah hep beraber şampiyonluğu da kazanacağız' dedi.

Orman, 'Hep beraber şampiyonluğu da kazanacağız'
fikret orman,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını söyledi. Yalova Beşiktaşlılar Derneği'nin, Beşiktaş Kulübü'nün 113. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sporium Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği etkinlikte konuşan Fikret Orman, taraftar derneklerinin verdiği maddi ve manevi destek sayesinde, 10 gün içinde statlarına kavuşacaklarını kaydetti.

Beşiktaş açısından bir devrin kapandığını, yeni bir devrin açıldığını ifade eden Orman, "Hep söylüyoruz, slogan haline getirdik. İki büyük başkanımızdan, Şeref Bey'den ve Baba Hakkı'dan; 'Şerefinle oyna, hakkınla kazan'. Bunu temsil eden camianın mensupları olarak, şerefimizle oynayıp, hakkımızla kazanacağımız bir şampiyonluk kupası istiyoruz. O günlerden, bugünlere geldik. İnşallah hep beraber şampiyonluğu da kazanacağız." diye konuştu.

Orman, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk kazanacağına inancını tekrarlayarak, "Beşiktaş, Türkiye'nin imkanları en geniş, geliri en büyük kulübü. Taraftarıyla şahlanmış bir kulüp. İnşallah bu sene Vodafone Arena'da kupasını kaldıracak." değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...