Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2016 12:17

Orman, 'Şampiyonluğa kilitlendik'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Bir maç eksikle ligde lideriz. İyi kadromuz var ve çok ahlaklı çocuklardan oluşuyor. Şampiyonluğa kilitlendik ve Allah nasip ederse bu sene hep beraber bu şampiyonluğu yaşayacağız' dedi.

Orman, 'Şampiyonluğa kilitlendik'
beşiktaş, Fikret Orman

Siyah-beyazlı kulüpte bugün gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında Başkan Fikret Orman açıklamalarda bulundu.
Fikret Orman, geldiklerinde sene başına 55 bin forma satıldığını ifade ederek, “Şu anda 300 bini geçmiş durumdayız. 400 binin üzerine çıkacak gibi gözüküyor. Stat mağazası olmadan yapılan satıştır. İnanılmaz rakamdır. Çünkü normalde satışların yüzde 40’ı stat mağazasından yapılır” diye konuştu.
“BEŞİKTAŞ’TAN MEMNUNDUR”
“110 senede yapılandan daha fazla sponsorluk geliri elde ettik” diyerek yönetim olarak başarılı olduklarını işaret eden Orman, “Beşiktaş’a yatırım yapan sponsorların hepsi Beşiktaş’tan memnundur. Hiç merak etmeyin stadın bitmesinden sonra çok önemli işlere imza atacağız. Şu anda 237 milyon doların üstünde anlaşma yapmış durumdayız. Rakiplerimizin hepsinin toplamından fazla sponsorluk geliri elde ediyoruz” açıklamalarında bulundu.
“BEŞİKTAŞ, VEFASI OLAN BİR KULÜPTÜR”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Ümraniye Tesisleri’nin bu yaz yatırımlarını bitirmiş olacağız. 6 milyon TL yatırım yaptık ve bu yaz da 5 milyon TL yatırım daha yapacağız. Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’ni çok önemsedim. Şan Ökten Tesisleri’ni yıktık. Yakında inşaatına başlayacağız. Akatlar’da yeni bir sosyal tesis yapıyoruz. Oranın ismini Akatlar Mehmet Üstünkaya Tesisi yapacağız. Çok emekleri vardır. İnşaatı devam ediyor. 5 milyon TL’nin üzerinde bir yatırım yapılacak. Haziran ayı gibi açacağız. Ben veya kim seçilirse açacak. Beşiktaş, vefası olan bir kulüptür. Pendik’te bir tesis yapıyoruz. Oraya da Gazi abimizin ismini vereceğiz. Büyüklerimizi unutmayacağız ve her yaptığımız yere isimlerini vereceğiz. Bir sosyal tesis de Bakırköy’de yapacağız. Bakırköy, Beşiktaş ve Pendik’te sosyal tesislerimiz olacak” ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...