Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2018 17:48

Osmanlı Stadı'na bir kez daha 'maç oynanamaz' raporu

MKE Ankaragücü Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki Medipol Başakşehir karşılaşmasının Osmanlı Stadı'nda oynanmayacağını duyurdu.

Osmanlı Stadı'na bir kez daha 'maç oynanamaz' raporu
osmanlı stadı,

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, söz konusu karşılaşmanın yerinin daha önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Osmanlı Stadı olarak ilan edildiği hatırlatılarak, "TFF tarafından görevlendirilen yetkililerin Yenikent (Osmanlı) Stadı'nda yaptığı denetimler neticesinde, saha zemininin futbol müsabakası oynamaya elverişli olmadığı rapor edilmiştir. TFF, konuyu değerlendirmiş, Yenikent Stadı'nın saha zemininin elverişli olmadığını gerekçe göstererek müsabakanın ilan edilen tarihte Yenikent Stadı'nda oynanamayacağını tarafımıza bildirmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Medipol Başakşehir maçının başka bir kentte oynanacağının belirtildiği açıklamada, "Müsabakanın oynanacağı şehir ile ilgili açıklamamız daha sonra yapılacaktır." denildi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı da Osmanlı Stadı'nın zemininin futbol oynamaya müsait olmaması nedeniyle TFF tarafından Kayseri'ye alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...