Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2014 11:42

Osmanlıspor'da Osman Özköylü istifa etti

PTT 1. Lig'de zirveye oynayan Osmanlıspor teknik direktör Osman Özköylü görevinden istifa etti.

Osmanlıspor'da Osman Özköylü istifa etti
ptt 1. lig, osmanlıspor, osman özköylü,

Başkent ekibi teknik direktör Osman Özköylü'yle yollarını ayırdı. Son alınan Adanaspor beraberliğinin ardından yönetimle bir araya gelen ve istifasını sunan tecrübeli hocanın talebini değerlendiren yönetim ayrılık kararı aldı. Özköylü'yle kulüp arasındaki iplerin kopmasında Kayseri deplasmanında gazetecilerle yaşadığı tartışmanın da etkili olduğu belirtiliyor. Erciyesspor'u Süper Lig'e taşıdıktan sonra eski adı Ankaraspor'un başına geçen, sezon sonunda Play-Off yarı finalinde Samsunspor'a elenerek hedefe ulaşamayan Osman Özköylü, bu yıl yeni adı Osmanlıspor olan takımında daha iddialı bir takımla yola çıkmıştı. Ancak sürekli rakip takım futbolcuları ve taraftarlarıyla tartışan deneyimli teknik adam son iki maçta aldığı ceza nedeniyle takımının başında değildi. Ligdeki son 3 maçta (Kayseri, Samsun ve Adana) 7 puan kaybeden Osmanlıspor, buna rağmen liderliği kaptırmadı.
EN BÜYÜK ADAY MEHMET ÖZDİLEK
Kulüp birkaç saat içinde Özköylü'nün ayrılığıyla ilgili resmi açıklama yapacak. Özköylü'nün düşünülen en ciddi aday ise Mehmet Özdilek. Yönetim, son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştıran tecrübeli teknik adamla görüşüyor. Eğer taraflar şartlarda anlaşmaya varırsa Özdilek, vakit kaybetmeden takımın başına geçecek. Mesut Bakkal ve Mehmet Altıparmak isimleri de yönetimin alternatifleri arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...