Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2015 18:17

Osmanlıspor'dan yeni transfer

PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor, Nijeryalı golcü futbolcu Aminu Umar'ı kadrosuna kattı.

Osmanlıspor'dan yeni transfer
Osmanlıspor, PTT 1. Lig, Aminu Umar, transfer,

por Toto Süper Lig'i hedefleyen başkent temsilcisi, son olarak Samsunspor'da forma giyen Umar'ı 3,5 yıllığına renklerine bağladı. Umar, yaptığı açıklamada, Osmanlıspor ile güzel bir sezon geçirip, Süper Lig'e çıkmayı ve kariyerine bir üst ligde devam etmeyi amaçladığını söyledi. Transferden duyduğu mutluluğu dile getiren Nijeryalı oyuncu, "Geçen sezon Ankaraspor, bu sezon ise Osmanlıspor ismiyle lige devam eden yeni takımım, iki sezondur ligin en güçlü ekiplerinden biri. Güçlü ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Burada takım arkadaşlarımla birlikte çok güzel başarılara imza atacağımı düşünüyorum" diye konuştu.
Osmanlıspor'dan yeni transfer
"ERKEN DAVRANDIK"
Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise Umar'ın, Samsunspor'dan ayrıldıktan sonra Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden biriyle transfer görüşmeleri içine girdiğini ancak kendilerinin erken davrandığını belirtti. Alman ekibinden önce devreye girip futbolcuyla bağlantıya geçtiklerini kaydeden Yurtgüven, "Genç golcü oyuncuyu dün itibariyle Ankara'ya davet ettik. Sağ olsun bizi kırmadı ve bugün kendisiyle 3,5 yıllık anlaşmaya vardık. İnşallah, bu transfer takımımıza hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...