Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2015 19:17

Özdilek, 'Duran top kurbanı olduk'

Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, Akhisar karşısında duran toptan yedikleri golün kurbanı olduklarını söyledi.

Özdilek, 'Duran top kurbanı olduk'
mehmet özdilek, Akhisar, Kayseri Erciyesspor,

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, Akhisar karşısında duran toptan yedikleri golün kurbanı olduklarını söyledi. Özdilek, Akhisar Belediyespor karşılaşması sonrası, "Saha şartları oynamaya müsait değildi. Bu tip sahalarda skorda en önemli unsur duran toplar. Defalarca söylememe rağmen yine duran toptan gol yedik. İki takım da üretken değildi. Çok pas hatası yaptık. Kalecimiz ve defans bir yere kadar dayanabildi. Geriye düştükten sonra risk aldık. Kaybetmeyi hak etmedik. Atan kazanacaktı. Rakip golü bulup kazandı. Üzüldük ama bu bir şeyi değiştirmiyor. Haftaya Torku Konyaspor'la final niteliğinde bir maç oynayacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...