Tgrt Haber
05 May 2015 23:30

Özer Hurmacı isyanda, 'Didiniyorum'

Beşiktaş maçında oyundan alınırken gözyaşlarına boğulan Özer dert yandı:"Trabzonspor'da kalmak istiyorum... Bunun için didiniyorum, çalışıyorum''

Özer Hurmacı isyanda, 'Didiniyorum'
özer hurmacı, beşiktaş, trabzonspor,

Beşiktaş maçında oyundan çıkarken gözyaşı döken Trabzonsporlu Özer Hurmacı, bir kısım tarafından eleştirilirken bir kısım tarafından ise destek gördü. Formasını çıkarıp direkt soyunma odasının yolunu tutan Özer Hurmacı, bu hareketiyle teknik direktör Ersun Yanal'ın da tepkisini çekti. Ceza alabileceği konuşulan bordo-mavili futbolcunun, takımda kalmak istediği ve bu nedenle oldukça duygusal olduğu öğrenildi.

YÖNETİMİN SÖZÜNÜ TUTMASINI BEKLİYOR

Sezon sonunda bonservisi alınmadığı taktirde kiralık olarak geldiği Kasımpaşa'ya dönecek olan Özer, yönetimin verdiği, 'Bonservisini alacağız' sözünü tutmasını bekliyor. 28 yaşındaki futbolcu, "Ben bu takımda kalmak istiyorum. Bunun için didiniyorum. Beşiktaş maçı çok önemliydi. Ben de futbolumla kalitemi ortaya koymak istiyordum. Ancak oyundan alınınca bu fırsatı kaçırdım. O yüzden duygulandım ve kendimi tutamadım" dedi.

GÖKDENİZ'DEN DESTEK

Özer'e sürpriz bir destek de Rusya'dan geldi. Rubin Kazan'da oynayan Trabzonsporlu eski futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Twitter'dan, "Özer forması için gözyaşı döken ender oyunculardan. Sil gözyaşlarını kardeşim. Bu takımın senden beklentisi büyük" mesajını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...