Tgrt Haber
18 Ekim 2021 17:11 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Paixao'dan Sporting'e Pjanic uyarısı: Topu aldığında dua edin

Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sportin Lizbon'la yapacağı kritik maç öncesi ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Paixao, Beşiktaş'ın Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu dile getirirken, siyah beyazlıların Boşnak yıldızı Miralem Pjanic'e övgüler yağdırarak, 'Topu ayağına aldığında dua edin' dedi.

Paixao'dan Sporting'e Pjanic uyarısı: Topu aldığında dua edin
Altay,Beşiktaş,Marco Paixao,Miralem Pjanic,Michy Batshuayi,Sporting Lizbon

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Sporting'le oynayacağı maçla ilgili O Jogo'ya açıklamalarda bulunan Süper Lig ekiplerinden Altay'da forma giyen Marco Paixao,  Beşiktaş ve Miralem Pjanic'e öve öve bitiremedi.

TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMI

Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu ifade eden 37 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş, Türkiye'nin son şampiyonu ve bana göre Türkiye'nin en iyi takımı. Sakat oyuncuları geri döndü. Bana göre en iyi kadro Beşiktaş'ta" ifadelerini kullandı.

TOPU AYAĞINA ALDIĞINDA DUA EDİN

Bosna Hersekli yıldızı Miralem Pjanic'in önlem alınamayacak bir oyuncu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Pjanic topu aldığında tek yapabileceğiniz şey dua etmek. Bu bile işe yaramayabilir" yorumunu yaptı.

Paixao'dan Sporting'e Pjanic uyarısı: Topu aldığında dua edin
Miralem Pjanic

BATSHUAYİ'NİN BİTİRİCİLİĞİ MÜKEMMEL

Siyah-beyazlıların gol yollarındaki en önemli silahı Michy Batshuayi'yi de değerlendiren Portekizli futbolcu, "Batshuayi'nin bitiriciliği mükemmel. Sporting savunması için maç boyu tehlike oluşturabilecek bir oyuncu" dedi.

Paixao'dan Sporting'e Pjanic uyarısı: Topu aldığında dua edin
Michy Batshuayi

SAVUNMAYI AŞMAK ZOR

Beşiktaş'ın savunmasını da yorumlayan Paixao, "Beşiktaş'ın defansı çok güçlü. Savunma arkasına uzun toplar atarak hızlı hücum etmeliler. Bunun dışında Sporting'in Beşiktaş savunmasını aşması zor" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...