Tgrt Haber
06 Temmuz 2019 13:49

PAOK'un 15'lik Türk yıldızı, Avrupa devlerini peşine taktı

Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'un futbol akademisinde forma giyen 15 yaşındaki Türk futbolcu Alpaslan Tahsin, sergilediği başarılı performansıyla kısa sürede Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

PAOK'un 15'lik Türk yıldızı, Avrupa devlerini peşine taktı
PAOK,,Alpaslan Tahsin,,futbol,,yunanistan,

Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK’un futbol akademisinde top koşturan futbolcu Alpaslan Tahsin, Avrupa devlerinin transfer listesine girdi. Tahsin, Juventus, Milan, Roma, Barcelona, Real Madrid, Sevilla ve Dortmund gibi önemli kulüplerin gözlemcileri tarafından büyüteç altına alındı.

"AVRUPA KULÜPLERİNİN GÖZÜNE GİRMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

15 yaşındaki futbolcu, 5 yıldır forma giydiği PAOK’ta bu sezon namağlup şampiyon oldukları için çok mutlu olduğunu dile getirerek, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin kendisini yakından takip etmesiyle ilgili de şu ifadelere yer verdi: 

“Bu benim için büyük bir başarı, yaşımın 15 olmasına rağmen Avrupa kulüplerinin gözüne girmek çok güzel bir duygu. Tabii ki bu yolun uzun ve zorlu olduğunu biliyorum. Her gün antrenmanlarımda daha çok çalışıyorum. Disiplinli çalışarak hedefime ulaşacağımı ümit ediyorum. Arkadaşlarım şu an yaz tatilinde ama ben aralıksız bu tatil sürecinde de yoğun tempoda özel antrenmanlar yaparak kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Başarının çalışmaktan geleceğini çok iyi biliyorum.” 

"KENDİMİ CRİSTİANO RONALDO'YA BENZETİYORUM"

Başarılı oyuncu, idolünün de Cristiano Ronaldo olduğunu belirterek, “O çok başarılı ve kendini ispatlamış bir oyuncu, ne kadar çok çalıştığını ve bu çalışmanın sonucunda da başarıya ulaştığı gözler önünde. Tabii ben de kendimi ona benzetiyorum, ancak onun gibi olmak zor, onun gibi olmam için çok daha fazla çalışmam gerektiğinin bilincindeyim. Çalışmaya böyle devam edersem bir gün onun gibi olabileceğimi düşünüyorum. Başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini çok iyi biliyorum” açıklamasını yaptı. 

"U15 MİLLİ TAKIMI'NDA FORMA GİYMEK İSTERİM"

Türkiye U15 Milli Takımı’nda da forma giymek istediğini sözlerine ekleyen Alpaslan, “Milli Takım'da oynamak her oyuncunun hayalidir. Herkes oynadığı takımını en iyi şekilde temsil etmek ister. Umarım Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri bana bu şansı tanırlarsa çok mutlu olurum. U15 Milli Takımı’nı da en iyi şekilde temsil ederim” değerlendirmesini yaptı. 

PAOK Futbol Akademisi Başkanı Pagonidis ise Alpaslan Tahsin’in olağanüstü bir yetenek olduğunu söyleyerek, çok başarılı futbol oynadığını ifade etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...