Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ağustos 2018 15:18

Partizan, Gençlerbirliği'nden Scekic'i transfer etti

Partizan, Beşiktaş maçı öncesinde Gençlerbirliği’nin Karadağlı futbolcusu Scekic’i kadrosuna kattı. UEFA’ya bildirilen oyuncu yarınki maçta teknik direktör görev vermesi durumunda forma giyebilecek.

Partizan, Gençlerbirliği'nden Scekic'i transfer etti
partizan,beşiktaş,gençlerbiliği,transfer

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Partizan, zorlu maç öncesi sürpriz bir transfer yaptı. Sırp ekibi Gençlerbirliği’nin Karadağlı futbolcusu Aleksandar Scekic’i renklerine bağladı. 

Beşiktaş’a gol atmıştı 
 
Ankara ekibinin formasıyla geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a karşı iki maçta da forma giyen 26 yaşındaki ön libero, Gençlerbirliği’nin siyah-beyazlıları 2-1 mağlup ettiği maçta siyah-beyazlılara gol atmıştı. 
 
İmza töreninde konuştu 
 
Yeni takımına imza atan Scekic imza töreninde yaptığı konuşmada, yarın oynanacak Partizan-Beşiktaş maçına da değindi. Türkiye deneyimi ölçüsünde bu maç öncesi takıma katkısı olabileceğini belirten Scekic şunları söyledi: 
 
‘Arkadaşlarıma Beşiktaş’ı anlatıyorum’ 
 
“Bu eşleşmeyle ilgili takım arkadaşlarıma yardımda bulunacağım. Beşiktaş’ın iyi ve kötü yanlarını kendilerine anlatacağım. Umarım vereceğim bilgiler kendilerine yarar ve turu geçmelerine yardımcı olur”. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...