Tgrt Haber
17 Mart 2014 21:41

Pascal Nouma'ya büyük ilgi

Aydın'da uluslararası standartlarda yenilenen İlhami Ortekin Spor Kompleksi'nin açılışına katılan Pascal Nouma büyük ilgi gördü.

Pascal Nouma'ya büyük ilgi
Beşiktaş, pascal nouma, aydın, Futbol haberleri, Futbol,

Futbol şovu ve esprileriyle etkinliğe renk katan Nouma'ya, Aydınspor1923 forması hediye edilirken Nouma da, Aydın Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'na imzaladığı futbol topunu hediye etti. Aydın Belediyesi tarafından yeniden düzenleme çalışmaları tamamlanan İlhami Ortekin Spor Kompleksi hizmete açıldı. Spor kompleksinin açılış töreninde konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, 5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde kente bazen belediye başkanı olarak, bazen bir kadın olarak, bazen de bir anne gözüyle baktığını söyledi. Bu sürede Aydın'da birlik, beraberlik olsun, bütünlük olsun, güzellikleri yaşayalım, ayrışma olmasın diye çaba gösterdiğini kaydeden Çerçioğlu, "Her zaman da adil ve herkese eşit mesafede oldum. İşte bu bakış açısıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzat tutmak için birçok projeye imza attık. Bunlardan bir tanesi de kentimizin farklı 5 noktasında yaptığımız çocuk kültür merkezleridir. 2 bin çocuk burada etüt çalışması yapıyor şuanda. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tesisimiz uluslararası standartlara sahiptir." dedi.
Açılışta gençlerin ilgi odayı olan Pascal Nouma ile birlikte tesisin kurdelesini kesen Çerçioğlu, Nouma'ya isminin yazılı olduğu Aydınspor forması hediye etti. Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan da, Nouma'ya Beşiktaş atkısı armağan etti. Esprileriyle açılışı neşelendiren Nouma, imzaladığı topu Çerçioğlu'na hediye etti. İmzalı topla daha sonra başkan Çerçioğlu, Nouma, lhami Ortekin ve bazı davetliler penaltı atışı yaptı. Açılışa Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma ve çok sayıda davetli, sporcu gençler ve çocuklar katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...