Tgrt Haber
10 May 2021 13:24

Paul Pogba'dan Fenerbahçe itirafı: Her şey çılgıncaydı

Yıldız futbolcu Paul Pogba, katıldığı bir yayında "Deplasmanda oynadığın en iyi atmosfer hangisiydi?" şeklinde yöneltilen soruya "Fenerbahçe stadyumu unutamadığım stadyumlar arasında yer alıyor" cevabını verdi.

Paul Pogba'dan Fenerbahçe itirafı: Her şey çılgıncaydı
paul pogba,,fenerbahçe,

Manchester United'ın yıldız orta sahası Pogba, katıldığı yayında soruları cevapladı. Fransız orta saha "Deplasmanda oynadığın en iyi atmosfer hangisiydi?" sorusuna, "Birçok stadyum var. Öncelikle Dortmund...  Ancak onlardan önce Fenerbahçe var. Isınmaya çıktığım andan son düdüğe kadar her şey çılgıncaydı. Böyle bir şey görmedim" cevabını verdi.

O MAÇI FENERBAHÇE KAZANDI

Paul Pogba, Manchester United formasıyla, 2016-2017 sezonunda Kadıköy'e gelmişti. Advocaat yönetimindeki Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun takımı United'i Lens ve Sow'un golleriyle 2-1 mağlup ederken İngiliz devinin tek golünü Rooney kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...