Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2022 14:47 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 15:26

Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı

Fransız futbolcu Paul Pogba, İşgalci İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik alçak saldırılarında hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarını paylaşıp, "Allah'ım Gazze halkını koru'' ifadelerine yer verdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı
Gazze,İsrail,Filistin,Paul Pogba

İşgalci İsrail'in Gazze'de İslami Cihad'a ait olduğunu iddia edereken sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırısında 14 çocuğun ve 4 kadının aralarında bulunduğu 44 kişi hayatını kaybetmişti. İşgalci İsrail'in her yıl Filistinlilere yaşattığı bu zulme dünyanın dört bir yanından tepkiler gelmeye de devam ediyor.

"ALLAH'IM GAZZE HALKINI KORU"

Fransız milli futbolcu Paul Pogba, İsrail'in Gazze'ye son saldırısı sırasında hayatını kaybedenler için başsağlığında bulundu. İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'a transfer olan Pogba, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Gazze'de yaşananları kınadı.

Saldırı sırasında hayatını kaybeden bazı çocukların fotoğrafını paylaşan Pogba, "Allah'ım Gazze halkını koru." mesajını yazdı.

Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba'dan

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...