Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 10:42

Pereira, 4 futbolcunun üstünü çizdi

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira döneminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de 4 futbolcu A takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek.

Pereira, 4 futbolcunun üstünü çizdi
Fenerbahçe,Pereira

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yeni sezon öncesi Slovenya’da yapılacak olan ikinci etap kampının iptal eden Fenerbahçe çalışmalarına İstanbul’da sürdürüyor. Hazırlık maçlarının da iptal olduğu Fenerbahçe’de yeni plan kısa sürede duyurulacak.  Kadrosunda daraltma kararı alan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin A takımdan ayrı çalışmalarına devam edecek. Bu futbolcuların gelecek planlamalarına yönelik çalışmalara başlandığı belirtilen açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktörümüz Vitor Pereira da kadrosunu şekillendirmeye başlamıştır. Bu doğrultuda alınan karar neticesinde oyuncularımızdan Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarını bundan sonra takımımızdan ayrı olarak gerçekleştirmeleri uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

THİAM GEÇTİĞİMİZ SEZON 6 GOL ATMIŞTI

28 yaşındaki yıldız futbolcu Thiam geçtiğimiz sezon 30 maçta şans bulduğu sarı lacivertli ekipte 6 gol 2 asist ile mücadele etmişti. Kasımpaşa’da 11 gol atan Senegalli hücum oyuncusu, Fenerbahçe’ye bedelsiz transfer oldu ancak bekleneni veremedi.

SADIK’IN SÖZLEŞMESİ 2022’DE BİTİYOR

Fenerbahçe’de kadro dışı kalan isimlerden biri de Sadık Çiftpınar 2018-2019 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye katılmıştı. Fenerbahçe’de rotasyon oyuncusu olan Sadık geçtiğimiz sezon 6 maçta forma giyebildi. Sadık Çiftpınar’ın kontratı 2022 yazında sona eriyor.

Pereira, 4 futbolcunun üstünü çizdi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...