Tgrt Haber
06 Ağustos 2015 00:51

Pereira'dan mağlubiyet açıklaması

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu mücadelesinde Shakhtar Donetsk'e 3-0'lık mağlubiyet sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira açıklamlarda bulundu.

Pereira'dan mağlubiyet açıklaması
pereira, pereira fenerbahçe

Vitor Pereira yaptığı açıklamada; "İki durum vardır, bir yapamamak, bir de denememek. Denedik ama olmadı. Shakhtar pozisyonlar buldu ve değerlendirdi. Biz ise sonuca ulaşamadık. Bizden önde bir takımla karşılaştık. Onların hazırlıkları bizden daha önce başladı. Biz daha sonra başladık. Biz daha yeni bir takımız. Şunu belirtmek istiyorum, ben sadece galibiyet hocası değilim. Mağlup olduğumuzda da buradayım, sonucu kabul ederim. Henüz 4 haftalık bir çalışmayı geride bıraktık. Çok istiyorduk, cesur bir takım olduğumuzu gösterdimi düşünüyorum. Önümüzde artık UEFA Avrupa Ligi ve lig var. Yolumuz artık yeni başlıyor."dedi.

"Hakem haksız bir karar verdi"
Pereira tribüne gönderilmesiyle ilgili de "Ben buna inanıyorum. Takımımızın o andan sonra motivasyonunu kaybettiğini düşünmüyorum. Ben bir renkleri temsil ediyorsam, bunu en iyi şekilde yaparım. Bu akşam da öyle davrandım. Hakem haksız bir karar verdi. Çizginin ilerisindeymişim, gerisindeymişim, buna göre karar vermiş. Mağlubiyetin nedeni bu değil. Bizi bekleyen uzun bir yol ve yapılacak çok iş var. Taraftarlar mutsuz bu akşam biliyorum, ben de mutsuzum. Ancak, şunu biliyorum ki biz Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren ve başarılı olan bir kulüp olacağız. En iyisini yapmak isteyeceğiz" söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...