Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2015 01:34

Pereira'dan Shakhtar maçı sonrası açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçı sonrası Hasan Ali Kaldırım'ı överken 'Ona saygım bir kat daha arttı' dedi.

Pereira'dan Shakhtar maçı sonrası açıklama
Fenerbahçe Teknik Direktörü, Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk,Hasan Ali Kaldırım,

Shakhtar Donetsk maçını yorumlayan Vitor Pereira, "İki takımın da ortaya koyduğu mücadeleye şaşırmadım. Takımların ortaya koyduğu futbol düzeyinden bir şaşkınlık yaşamadım. İki iyi takımın karşılaşmasıydı. Onlar bizden önce çalışmaya başladı. Uzun yıllar birlikte oynayan oyunculardan kurulu ve aynı teknik direktörle çalışıyorlar. Şampiyonlar Ligi maçıydı. Bir hata turu götürebilirdi. İkinci yarı daha iyi oynadık. Şu anda tur iki taraf için de açık" dedi.

"HASAN ALİ'YE SAYGIM BİR KAT ARTTI"

Hasan Ali Kaldırım'a ayrı bir parantez açan Pereira, "Hasan Ali'den maçtan önce sağ bek oynamasını istedim. Gökhan Gönül son antrenmanda sakatlık yaşadı. Futbolda böyle şeyler olur. Hasan Ali'den elinden gelenin en iyisini yapmasını istedim. Onun için zordu. Aslında sol ayaklı bir oyuncunun sağ bekte oynaması, sağ ayaklı bir oyuncunun solda olmasından daha kolaydır. Çok zor bir görev onu bekliyordu ama bu akşamki performansıyla benim saygımı kazandı. Hasan Ali'nin gösterdiği performanstan dolayı çok mutluyum. Ona saygım vardı ama bu akşamki performansından sonra saygımm bir kat arttı" diye konuştu.

Taraftara övgüler yağdıran Portekizli teknik adam, "Bizi sonuna kadar desteklediler. Onlara galibiyet hediye edemedik ama çok güçlü bir takım olacağız. Onlarla büyük bir takım olacağız" dedi.

Rövanş için de umutlu konuşan Pereira, "Ukrayna'da kendi kozlarımızı ortaya koyayacağız. Tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Fenerbahçe çok güçlü bir takım olacak. Taraftarı çok mutlu edeceğiz. Onların göstereceği ruhla başarılar kazanacağız. Ukrayna'da turu geçmek için sahaya her şeyimizi koyacağız. Çok güçlü bir takım olma yolunda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Maç içerisinde Diego'ya gönderdiği notla ilgili de konuşan Pereira, "Bir taktik organizasyonla ilgili nottu. Diego da zeki bir oyuncu.
Diego ile aynı dilde konuşuyoruz. Ona mesajı hızlı bir şekilde iletebileceğimi düşünüyordum ve o da bunu yaptı. Sahaya gönderdiğim notu oyun iyi gitmediği için gönderdim. Tüm takıma direktifleri verebilmem için ideal bir yoldu" diyerek çok konuşulan kareyi açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...