Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Şubat 2014 09:53

PFDK'dan Galatasaray'a para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Lig takımlarından Galatasaray, Eskişehirspor ve Bursaspor'a 80'er bin lira para cezası verdi.

PFDK'dan Galatasaray'a para cezası
PFDK, Galatasaray'a para cezası, süper lig, galatasaray, para cezası, PFDK'dan para cezası,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 29 Ocak 2014 tarihinde oynanan Galatasaray-Elazığspor müsabakasında, taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı sarı-kırmızılı kulübe takdiren 80 bin lira para cezası verildiği bildirildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda 29 Ocak 2014 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Bursaspor maçında ise iki takımın taraflarının da neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı Eskişehirspor ve Bursaspor'un 80'er bin lira para cezası aldığı kaydedildi. Aynı müsabakada Bursasporlu futbolcu Ferhat Kiraz'ın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men ve 8 bin 500 lira para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği belirtildi. Kurul, ayrıca Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'a 8 bin lira para cezası verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...