Tgrt Haber
09 Mart 2015 01:29

Pierre Webo'dan galibiyet yorumu

Fenerbahçeli futbolcu Pierre Webo, Galatasaray karşısında alınan galibiyet için çok mutlu olduklarını belirterek, ligin oldukça çekişmeli geçtiğini söyledi.

Pierre Webo'dan galibiyet yorumu
Pierre Webo, fenerbahçe galatasaray derbisi

Sarı-lacivertli futbolcu Pierre Webo, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını vurgulayan Webo, "Güne, Dünya Kadınlar Günü ile uyandık. Böyle güzel bir günde bu bayramı yaşadığımız için çok mutluyuz. Umuyorum ki taraftarlarımız da çok mutludur. Biz bu maçı takım halinde birlikte çalışmamızın karşılığı olarak kazandık. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Bizim yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım taraftarlarımız bizi destekler ve sezon sonuna kadar böyle devam ederiz" dedi.
Geçtiğimiz haftalarda kaybedilen maçlarda çok pozisyona girdiklerini ifade eden Webo, "Ama maalesef golle sonuçlandıramıyorduk. Pozisyonların içinde olabildiğimiz için gururluyuz, mutluyuz. Puanlar çok yakın. Kafa kafaya bir lig gidiyor. Geçtiğimiz yıla göre daha farklı bir lig geçiyor. Tüm tecrübemle ben bu sezonun bir maçla ve anlık olaylarla tamamlanacağını düşünüyorum. Biz maç maç düşünüyoruz. Bir anda bu işlerin değişeceğini ve bir anda şampiyonun belirleneceğini düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...