Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2017 00:28

Pınar Karşıyaka rahat geçti

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 11. maçında Pınar Karşıyaka, Rus ekibi Avtodor Saratov'u 13 sayı farkla 78-65 mağlup etti.

Pınar Karşıyaka rahat geçti
pınar karşıyaka, saratov,

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Pınar Karşıyaka, Rus temsilcisi Avtodor Saratov'u gergin geçen maçta 78-65 mağlup ederek gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti. Yeşil-kırmızılı ekip, bu skorla grup maçlarının bitimine 3 maç kala 7'nci galibiyetini aldı. Kaf-Kaf'ta Summers 23, Brown ve Green, 12'şer sayıyla skora katkı yaptı. Maç öncesi İzmir Emniyeti, özel kuvvet polisleri dahil 300 güvenlik görevlisi, 3 toplumsal olaylara müdahale aracıyla salon içi ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Karşılaşmadan 2 saat önce salonda özel eğitimli köpekler eşliğinde bomba araması yapıldı.

Pınar Karşıyaka maça Summers, Ponitka, Brown ve Green'in basketleriyle 16-0'lık bir seriyle başladı. Yeşil-kırmızılılar, pota altında etkili oynayıp ilk periyotta farkı 21 sayıya kadar çıkardı. Periyot 27-11 sonuçlandı. İkinci periyotta Karşıyaka'nın üst üste hücumlardan boş dönmesinden yararlanan konuk ekip, 12-0'lık seriyle farkı 6 sayıya kadar indirdi. Bu bölümde Kaf-Kaf, Rus temsilcisine Brown ve Muhammed'in dış atışlarıyla direnmeye çalıştı. İkinci periyot sonunda soyunma odasına 42-34 temsilcimizin üstünlüğüyle girildi. Üçüncü periyotta fark 50-47'yle 3 sayıya kadar düştü. Bu bölümden sonra Brown, Green ve Summers'ın etkili performansıyla kontrolü yeniden eline alan Karşıyaka, son 10 dakikaya 66-55 önde başladı. Son bölümde rakibin farkı eritme çabalarına kontrollü oyunuyla yanıt veren Pınar Karşıyaka, salondan 78-65 galip ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...