Tgrt Haber
06 Ocak 2022 09:04

Süper Kupa’nın sahibi Beşiktaş’ın dünya yıldızı Miralem Pjanic’ten açıklama

Katar’da Antalyaspor’u penaltılar sonucu 5-3 yenerek Süper Kupa’nın sahibi olan Beşiktaş’ta dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic açıklamalarda bulundu. Pjanic, taraftarın en çok merak ettiği transfer sorusuna da cevap verdi.

Süper Kupa’nın sahibi Beşiktaş’ın dünya yıldızı Miralem Pjanic’ten açıklama
Süper Kupa,Antalyaspor,Beşiktaş,Atiba,Pjanic

Beşiktaş, dün Katar’da yapılan Süper Kupa maçında Antalyaspor'u penaltılar sonucunda 5-3 geçerek lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası haricinde Süper Kupa’nın da sahibi oldu. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Antalyaspor'u penaltılarda 4-2 geçen Beşiktaş, 9. kez kupayı müzesine götürdü.

ATİBA AÇIKLAMASI

Kupa töreni sonrası Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Miralem Pjanic’in açıklamaları dikkat çekti. Takım kaptanı Atiba ile ilgili soruya cevap veren Pjanic, "Atiba bizim kaptanımız. Takıma çok fazla katkı veriyor. Çok mutluyuz. Geçen sezonun en iyi takımı olduğumuz için bu kupayı hak etmiştik. Tüm camiamıza armağan olsun" dedi.

DOĞAL POZİSYONUNDA OYNUYOR

Maçın 68. dakikasında yerini Umut Meraş'a bırakan Miralem Pjanic, "Beşiktaş’a bir şeyleri başarmaya gelmiştim" dedi. Kupayı kazandıkları için mutlu olduğunu, karşılaşmada her şeyini sahaya yansıtamadığını belirten Miralem Pjanic, ‘’Benim için çok güzel bir geceydi. Hocamız beni doğal pozisyonumda oynatıyor. Neredeyse son beş senedir bu pozisyondaydım ve kendimi daha iyi hissediyorum. Bir kupa daha var, onu da hedefliyoruz. Bu şekilde devam etmeyi, çok çalışmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

ZAMAN GÖSTERECEK

Beşiktaş'ta kalmasına ilişkin sorulan soruya tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. İstanbul’a aşığım. Çok güzel zamanlar geçirdim. Burada kalma kararını tek başıma veremem ama burada bulunduğum sürede yaşadıklarım için herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan ailemle keyif alıyoruz. Zaman ne gösterir göreceğiz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...