Tgrt Haber
02 Ekim 2015 18:55

Podolski kadroda Gomez çağrılmadı

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Almanya Milli Futbol Takımı'nın, İrlanda ve Gürcistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Podolski'ye kadroda yer verilirken, Gomez çağrılmadı.

Podolski kadroda Gomez çağrılmadı
podolski, gomez,

2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Almanya Milli Futbol Takımı'nın, İrlanda ve Gürcistan ile oynayacağı maçların 23 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Almanya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, milli takımın 8 Ekim'de deplasmanda İrlanda ve 11 Ekim'de Leipzig kentinde Gürcistan ile oynayacağı eleme maçlarında Galatasaray'da oynayan Lukas Podolski ve Arsenal’da forma giyen Mesut Özil'in yanı sıra Liverpoollu Emre Can ve Borussia Dortmundlu İlkay Gündoğan kadroda yer aldı.

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş'ta son maçlarda iyi bir performans gösteren Mario Gomez'i ise kadroya dahil etmedi.

Löw, Almanya'nın elemelerde 1 ay önce karşılaştığı İskoçya ve Polonya maçları için belirlediği kadroda fazla değişikliğe gitmedi ve Hannover 96'da forma giyen kaleci Ron-Robert Zieler'in yerine bu kez Leverkusen'in file bekçisi Bernd Leno'yu davet etti.

D Grubu’nda Polonya’nın iki puan önünde 19 puanla lider durumda bulunan Almanya'nın maçlarını değerlendiren Löw, grubu lider tamamlayarak doğrudan Avrupa Şampiyonası'na katılmak istediklerini söyledi.

İrlanda'nın tehlikeli bir takım olduğunu ve bu karşılaşmayı kazanmak için sabır gerektiğini ifade eden Alman teknik adam, Gürcistan'ın ise hafife alınmayacak bir takım olduğunu ve onlara karşı da ciddi bir hazırlık yapacaklarını ifade etti.

Almanya Milli Takımı aday kadrosuna çağrılan futbolcular şöyle:

Kaleci: Maneul Neuer, Marc-Andre ter Stegen, Bernd Leno

Savunma: Jerome Boateng, Emre Can, Matthias Gintner, Jonas Hector, Mats Hummels, Shkodran Mustafi, Sebastian Rudy

Orta saha: Karim Bellarabi, İlkay Gündoğan, Christoph Kramer, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Lukas Podolski, Marco Reus, Andre Schürrle, Bastian Schweinsteiger

Forvet: Mario Götze, Max Kruse, Kevin Volland

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...