Tgrt Haber
13 Aralık 2014 15:03

Podolski'den G.Saray açıklaması!

Arsenal'in Alman golcüsü Podolski ara transfer dönemi için Galatasaray hakkında konuştu.

Podolski'den G.Saray açıklaması!
podolski, galatasaray, arsenal, transfer,

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde hafta içinde Arsenal ile yaptığı ve 41 kaybettiği maçta 2 gole birden imza atan Lukas Podolski konuştu. Arsenal'da çok fazla şansı bulamaması nedeniyle ocak ayında ayrılma ihtimali olup olmadığına ilişkin, “Bu konu hakkında geçmişte çok konuştum. Ocakta ne olur bilemiyorum” dedi. Galatasaray, taraftarının kendisine olan ilgisine ise, “Geleceğim için en uygun neyse onu yapmam gerekecek. Galatasaray'dan teklif gelmişti. Geçmiş yıllarda menajerim aracılığıyla beni istediklerini biliyorum” dedi.
'TÖRE ÇOK YETENEKLİ'
Podolski, en beğendiği Türk futbolcunun Gökhan Töre olduğunu söyledi. Töre, Twitter adresinden Podolski'yi Galatasaray maçında attığı gollerden dolayı kutlamıştı. “Türkiye'de çok kaliteli futbolcular var. En çok beğendiğim futbolcu Gökhan Töre. Çok yetenekli bir oyuncu ve ileride onu çok farklı yerlerde görebiliriz” ifadelerini kullandı.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...