Tgrt Haber
20 Ocak 2022 11:05

Cristiano Ronaldo: 4-5 yıl daha oynayabilirim

Premier League takımlarından Manchester United'da forma giyen dünya yıldızı Cristiano Ronaldo 4-5 yıl daha futbol oynamak istediğini dile getirdi. Yakında 37 yaşına gireceğini belirten Ronaldo, futbola duyduğu tutkudan bahsetti.

Cristiano Ronaldo: 4-5 yıl daha oynayabilirim
Ronaldo,Cristiano Ronaldo,Portekiz,FIFA

İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenen “The Best” ödül töreninde FIFA Özel Ödülü’ne layık görülen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, açıklamalarda bulundu. Portekiz milli takımında oynadığı 184 karşılaşmada bulduğu 115 gol ile milli takımlarda en çok gol atma rekorunu kıran Ronaldo, rekoru kırdığı için çok gururlu olduğunu söyledi.

37 YAŞINDA OLACAK

Futbola duyduğu tutkuyu dile getiren Ronaldo, “Bu oyuna tutkuyla bağlıyım. Sahaya çıktığım zaman, antrenmanda bile eğlenebiliyorum. Yakında 37 yaşında olacağım fakat buna rağmen hala motive olabiliyorum” dedi. Ronaldo, fiziksel olarak iyi durumda olduğunu vurgularken 18 yaşından beri çok çalıştığını ve bu çalışma temposuna devam ettiğini belirtti.

4-5 YIL DAHA

Sahadaki geleceği hakkında da konuşan yıldız oyuncu, “İnsanlar bana bazen daha ne kadar süre oynayabileceğimi soruyor. Ben de onlara umarım 4-5 yıl kadar daha oynayabilirim diye cevap veriyorum” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE AÇIKLAMASI

A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası öncesi oynanacak play-off turunda Portekiz'le eşleşmişti. Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo, karşılaşmayla ilgili "Dünya Kupası hedefine ulaşamamız çok üzücü olur. Futbolda ve hayatta zor anlar olur ama önemli olan ayakta durmak, ayakta kalabilmek. Dünya Kupası yolunda çok zorlu savaşlarımız olacak. Bu savaşların ilki Türkiye ile. Kazanabilirsek sonraki savaş İtalya ile.’’ demişti.

Cristiano Ronaldo: 4-5 yıl daha oynayabilirim

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...