Tgrt Haber
23 Şubat 2022 21:22 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 21:27

Vitor Pereira’nın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe’ye büyük umutlar ile ikinci kez gelen ancak beklentileri karşılayamayan Vitor Pereira’nın yeni takımı belli oldu.

İngiltere Premier Lig'de Everton ile de görüşen Pereira, taraftarın tepkisi sonrası İngiliz takımına imzayı atamamıştı.
İngiltere Premier Lig'de Everton ile de görüşen Pereira, taraftarın tepkisi sonrası İngiliz takımına imzayı atamamıştı.

Sezon başında Fenerbahçe’ye ikinci kez göreve getirilen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira’nın sarı lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra yeni durağı resmen açıklandı.

BREZİLYA'DA İMZAYI ATTI

Brezilya’nın önemli kulüplerinden olan Corinthians, Portekizli teknik adamın göreve getirildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Twitter’dan yapılan paylaşımda, Corinthians’ın başkanının çektiği bir video yayınlandı. Corinthians’ın resmi sitesinde yapılan açıklamada, Pereira ile 31 Aralık 2022’ye kadar sürecek bir sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.

FENERBAHÇE’DE HİKAYESİ YİNE YARIM KALDI

Daha önce Porto, Al Ahli, Olympiakos gibi takımları çalıştıran Vitor Pereira, 2015-16 sezonunda Fenerbahçe’nin başına geçmişti. Sarı lacivertli ekiple 61 maçta 2.07 puan ortalaması yakalayan Portekizli teknik adam, 2016-17 sezonu başlamadan önce Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda Monaco’ya elenilince görevine son verilmişti. Ardından kısa bir 1860 Münih macerası yaşayan Pereira, 2017’de Çin takımlarından SH SIPG ile sözleşme imzaladı. Asya ülkesinde geçirdiği 3 yılın ardından bu sezon başında Fenerbahçe’ye dönen 53 yaşındaki çalıştırıcı, görevde kaldığı 25 maçta sadece 1.60 puan ortalaması yakalayabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...