Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2014 17:01

Potada Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında Real Madrid ile Maccabi Electra yarın karşı karşıya gelecek.

Potada Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor
Basketbol THY Avrupa Ligi, final maçı, real madrid, maccabi electra

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun final maçında Real Madrid ile Maccabi Electra yarın karşı karşıya gelecek. Bu yıl İtalya'nın Milano kentinin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada, daha önce 8 kez mutlu sona ulaşan İspanyol ekibi Real Madrid, finalde Maccabi Electra'yı yenerek 19 yıllık şampiyonluk özlemine son vermeyi hedefliyor. İki yıl aradan sonra Dörtlü Final'de mücadele eden İsrail ekibi ise 6. şampiyonluğunu kazanmanın hesaplarını yapıyor. Maccabi Electra, yarı final karşılaşmasında CSKA Moskova'yı 68-67 mağlup ederek finalin yolunu tutarken, Real Madrid, Barcelona'yı 38 sayı farkla 100-62'lik skorla geçerek adını finale yazdırmıştı.
Mediolanum Forum'da oynanacak Real Madrid ile Maccabi Electra arasındaki final karşılaşması TSİ 21.00'de başlayacak. Yarı finalde kaybeden iki takım, Barcelona ile CSKA Moskova'yı karşı karşıya getirecek üçüncülük mücadelesi ise TSİ 18.00'de oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...