Tgrt Haber
12 Kasım 2014 09:47

Prandelli gidiyor! Galatasaray'ı yeni sezonda o çalıştıracak

Lucescu'nun mayıs ayında Galatasaray'ın başına geçebileceği iddia edildi.

Prandelli gidiyor! Galatasaray'ı yeni sezonda o çalıştıracak
prandelli,galatasaray,lucescu,sezon sonu,

Galatasaray'da hemen her teknik direktör arayışında adı ilk anılan Mircea Lucescu yine gündeme geldi. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rumen teknik adam geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Galatasaray'la görüşmek istedi. Tecrübeli hocaya en yakın isimlerden olan spor organizatörü Süreyya Ertuğrul, Sportif A.Ş. CEO'su Ali Dürüst'ü arayarak, "Uygun bulursanız Lucescu görüşmeye hazır'' dedi. Dürüst ise "Çok naziksiniz, ama şu anda hoca arayışı içerisinde değiliz" cevabını verdi.
İSTANBUL'A GELECEKTİ, OLMADI
Süreyya Ertuğrul, Radyospor'a yaptığı açıklamada konuyla ilgili şunları söyledi: "Shakhtar Donetsk'in milli maçlar nedeniyle lige verilen arada, İstanbul'a gelerek üç büyük takımla maç yapma talebi vardı. Fakat üç büyük takım da 'milli takımlara çok oyuncu verdik' diyerek buna sıcak bakmadı. Ben Lucescu buraya gelir düşüncesiyle Ali Dürüst'le görüştüm. 'Hoca arıyorsanız, Lucescu geliyor; görüşebilirsiniz' dedim. Dürüst ise hoca arayışı içerisinde olmadıklarını söyledi. Lucescu, Mayıs'a kadar gelemez ama Mayıs'tan sonra gelebilir.
G.SARAY'A DÖNMEYİ ÇOK İSTİYOR
Sayın Abdürrahim Albayrak en az benim kadar Lucescu'ya yakın. Sık sık konuşurlar. Albayrak, Lucescu'dan sezon sonu için söz almış olabilir. Bana göre Lucescu'ya 'Kimseye söz verme, Mayıs ayında seninle masaya oturacağız' demiş olabilir. Sezon başında prensipte anlaşmışlardı ama Shakhtar başkanı müsaade etmediği için transfer gerçekleşmedi. Lucescu, Mayıs'ta serbest kalacak. Galatasaray'ı hep geri dönmek istediği bir kulüp olarak görüyor. Galatasaray'da yarım bıraktığı bir proje olduğunu düşünüyor ve bunu tamamlamak istiyor."

Prandelli gidiyor! Galatasaray'ı yeni sezonda o çalıştıracak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...