Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2014 18:35

Prandelli'den Anderlecht maçı öncesi çok kritik kararlar

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli ve Kamerunlu futbolcu Chedjou, Anderlecht maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Prandelli'den Anderlecht maçı öncesi çok kritik kararlar
galatasaray, sneijder, prandelli, kararlar,

Sneijder Eskişehirspor maçında oyundan çıkarken, teknik direktör Prandelli'nin elini sıkmamış, Hollandalı yıldızın bu hareketi, İtalyan basınında da ses getirmişti. Prandelli basın toplantısında yeni bir kural listesi hazırladıklarının altını çizdi ve ekledi: "Artık hiçbir futbolcu benden izin almadan soyunma odasına gitmeyecek." Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve Kamerunlu futbolcu Chedjou, Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Anderlecht maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında sözü ilk alan Chedjou, "Sahamızda galip gelmemiz çok önemli. 3 puanı alıp Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çok iyi hazırlandık. Genç bir takımla oynayacağız. Yarın iyi bir sonuçla devam etmek istiyoruz. Ben ya da Muslera... Benim gol atmam önemli değil, önemli olan 3 puan. Taraftarlarımıza güveniyoruz" dedi. İtalyan hoca ise şöyle konuştu: "Organize bir takıma karşı oynayacağız. Genç ve enteresan bir takım. Taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Değişiklikler olacak mı, yarın hepiniz göreceksiniz. Burak forvette yalnız oynamadı, yanında Bruma vardı. Orta saha ile mesafeyi daraltıp oynarsak daha iyi olacak. Anderlecht grubun en güçsüz takımı değil, en genç takımı. Ama korkmuyoruz. Kondisyonumuza güveniyoruz. Maç esnasındaki duruşumuz çok önemli. Kendi değerimizi ortaya koyduktan sonra bu bizim avantajımız olacak, herkes bizi görecek.

Napoli örneğini verdi

En önemlisi defansif oyunu oturtmak. Ofansif olarak da daha çok oyuncu ile rakip kaleye gitmemiz gerekiyor. Performansımızın üstüne çıkacağız. Umarım kazanırız ve hep birlikte sevinmeye başlarız. 17 yaşında yetenekli oyuncuları da var. Biraz dikkat etmemiz lazım. Çünkü kendilerini göstermek isteyecekler. Mesajım taraftara. Her zaman arkasında olsunlar. Çünkü onların desteğiyle bir daha güçlüyüz. Yeni bir taktik ortaya koyduğumuzda adaptasyon süreci olacak. Topla hızlı oynamamız gerekiyor. Bunu yaptığımızda daha iyi olacağız. Kurallar var. Bunları kabul edip iyi çalışmamız lazım. Yabancıların deneyimlerinden uluslararası arenada faydalanmak istiyoruz. Puan olarak hedefimiz yok. Çünkü geçen sene Napoli grupta 12 puan toplamasına rağmen çıkamadı. Onun için kendimize bir hedef koymuyoruz. Yanılmıyorsam Napoli'nin grubunda Borussia Dortmund ile Arsenal vardı."

"Seçim yapma lüksümüz yok"

"Bu sene Avrupa'da çıta nedir? Prandelli ligde şampiyonluğu mu, Avrupa'da başarıyı mı tercih eder" sorusuna İtalyan teknik adam, "Seçim yapma lüksümüz yok. Biz Galatasarayız. Her maçı tek tek değerlendiriyoruz" şeklinde cevap verdi.

"Sneijder 90 dakika ne zaman oynayacak? Kendisinde nasıl bir eksiklik görüyor?" sorusuna Prandelli şu karşılığı verdi: "Sneijder önemli bir futbolcu. Galatasaray'ın en önemli futbolcularından bir tanesi. Tabii ki son 5 ayda çok üst düzey performans gösterdi. Sneijder Dünya Kupası'ndan sonra kendisini iyi hazırlayamadı. Bir program dahilinde çalışıyor. Her maç daha iyi olacak."

"Artık benden izin almadan kimse soyunma odasına gitmeyecek"

"Eskişehirspor maçında Sneijder'in oyundan çıkarken moralinin bozuk olduğunu gözlemledik. Kendisi ile görüşme yaptı mı? Nasıl bir Sneijder izleyeceğiz?" sorusuna da Prandelli "Motive olmuş bir futbolcu izleyeceğiz. Artık benden izin almadan soyunma odasına girecek futbolcu göremeyeceksiniz. Yeni bir kural listesi hazırladık" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...