Tgrt Haber
23 Temmuz 2014 20:18

Prandelli'nin gözdesi Galatasaray'a

Yeni sezon öncesi kadrosuna yıldız bir futbolcu katmak isteyen Galatasaray, İtalyan yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

Prandelli'nin gözdesi Galatasaray'a
galatasaray, juventus, cesare prandelli, sebastian giovinco,

Galatasaray, Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin takımda görmek istediği Sebastian Giovinco transferinde mutlu sona yaklaştı. Sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli, hücum hattındaki eksikliği yıldız futbolcuyla gidermek istiyor. İtalya basınında çıkan habere göre; Galatasaray, Sebastian Giovinco'ya imza attırmak için İngiliz devleriyle rekabet ediyor. Sarı-kırmızılıların Luis Suarez'i Barcelona'ya kaptıran Liverpool'un dışında Tottenham ve Arsenal'in de istediği Juventus'un yıldızı Giovinco için girişimlere başladığı iddia edildi. Eski İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin özellikle istediği isimlerin başında gelen Sebastian Giovinco'nun ise düzenli olarak oynamak istediği bir takıma gitmek istediği belirtildi. Juventus'un 10 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği Sebastian Giovinco için Galatasaray'ın elini güçlendiren şey yıldız futbolcunun Haziran 2015'te sözleşmesinin sona erecek olması. Bu transfer için ayrıca Cesare Prandelli’nin de mesai yapması, Galatasaray'ın en büyük avantajı olarak görülüyor. 27 yaşındaki İtalyan futbolcu Sebastian Giovinco, geçen sezon Juventus formasıyla 17 lig maçına çıkarken 2 gol atma başarısı gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...