Tgrt Haber
02 May 2021 12:11

Profesyonel futbol liglerinin şampiyon kadın başkanı gururlu

Misli.com 3. Lig 4. Grup'tan lider olarak 2. Lig'e yükselen Dila Gıda Adıyaman 1954'ün başkanı Cevher Erdem, forma sponsorluğuyla başlayan futbol serüveninde "Şampiyon kadın başkan" unvanına sahip olmanın gururunu yaşadı.

Profesyonel futbol liglerinin şampiyon kadın başkanı gururlu
Dila Gıda Adıyaman 1954,Cevher Erdem

Misli.com 3. Lig 4. Grup'taki son hafta mücadelesinde Karbel Karaköprü Belediyespor'a konuk olan Dila Gıda Adıyaman 1954, maçtan 3-1 mağlup ayrılsa da sezonu liderlik koltuğunda tamamladı.

Bir üst lige çıkma sevincini Şanlıurfa'da yaşayan Dila Gıda 1954 Adıyaman'ın kulüp başkanı Cevher Erdem ise profesyonel futbol liglerinde şampiyonluk yaşayan kadın kulüp başkanı olarak dikkati çekti.

"Şampiyon kadın başkan" unvanına sahip olan Cevher Erdem, takım olarak inandıkları şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Zor bir sezon geçirdiklerini belirten Erdem, "Bütün dünyanın zor günlerden geçtiği bir dönemde biz de çetin bir sezon geçirdik. Salgının gölgesinde karşılaşmalarımıza çıktık. Şartlar ne olursa olsun sadece mücadele ederek, inanarak üstesinden geleceğimiz düşüncesinden asla vazgeçmedik ve nitekim de şampiyon olduk." dedi.

Profesyonel futbol liglerinin şampiyon kadın başkanı gururlu

Adıyaman taraftarının takımını her zaman desteklediğini anlatan Başkan Erdem, şunları kaydetti:

"Fiziki olarak taraftarımızla bir araya gelemesek de aynı ruh ve aynı bedende buluştuk. Bize desteklerini her daim hissettik. Bu güzel şampiyonluk da Adıyaman taraftarımıza armağan olsun. Şükürler olsun arkadaşlarım hiçbir zaman beni mahcup etmedi, hep ilk 5 içindeydik. Adıyaman 10 yıldır liderliğe oynamış. İlk yılımızda Allah bize şampiyonluğu nasip etti. Taraftarımızla ve ekibimizle bu başarıya çok inandık ve şampiyon olduk. Bundan sonraki hedefimiz de her zaman parolamız olan her yıl bir üst lige çıkmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum."

Profesyonel futbol liglerinin şampiyon kadın başkanı gururlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...