Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2017 07:28

PSG, Eyfel'i Neymar için ışıklandırdı

Fransa'nın sembolü dünyaca ünlü Eyfel kulesi, İspanya'nın Barcelona takımından rekor fiyata Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımına transfer olan Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar için ışıklandırıldı.

PSG, Eyfel'i Neymar için ışıklandırdı
neymar,eyfel,eyfel kulesi,psg

Neymar'ın Paris ekibine katılması dolayısıyla gerçekleştirilen ışık şovunda PSG kulübünün renkleri ile kulenin gövdesindeki ekranda Fransızca, İngilizce ve Portekizce "Hoşgeldin Neymar, burası Paris" mesajı yansıtıldı. İlk kez bir kişiye yönelik ışıklandırmanın uygulandığı şölene kuleyi ziyaret eden turistler büyük ilgi gösterdi.

Paris Belediyesinden yapılan açıklamada, şimdiye kadar çok sayıda sportif olay sırasında Eyfel kulesinin ışıklandırıldığı belirtilerek "Neymar için kuleyi ışıklandırma teklifinin PSG kulübünden geldiği ve tüm masraflarının kulüp tarafından ödendiği" aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...