Tgrt Haber
23 May 2016 17:38

PSG-Marsilya maçı sonrasında 27 gözaltı

Paris Saint Germain'in (PSG), Marsilya'yı 4-2 yendiği Fransa Kupası finalinin ardından yaşanan olaylar nedeniyle 27 kişi gözaltına alındı.

PSG-Marsilya maçı sonrasında 27 gözaltı
psg, gözaltı,

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, cumartesi günü oynan  Fransa Kupası finalinde, 4'ü statta, 4'ü de stat dışında 8 kişi maç akşamı  yakalandı. Karşılaşma sonrası Marsilya ile PSG taraftarları arasında yaşanan  gerginlik sonrasında aynı gece 19 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

Fransız basını, maç sonrası bir PSG taraftarının, Marsilya  taraftarlarını trafikte taciz ettiğini, ardından iki taraf arasındaki tartışmanın  büyüdüğünü yazdı. PSG taraftarının olayın büyümesiyle bir bara sığındığı ve barın  da Marsilya taraftarları tarafından basıldığı öne sürüldü.

Sahadan 4-2 galip ayrılan PSG, Fransa Kupası'nı 10. defa müzesine  götürmüştü. Paris ekibi, lig şampiyonluğu, Fransa Süper Kupası ve Fransa Lig  Kupası'nın ardından Fransa Kupası'nı da kazanarak sezonu 4 kupayla tamamlamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...