Tgrt Haber
21 Kasım 2018 03:17

PSG'ye iki şok birden! Neymar ve Mbappe sakatlandı

PSG, iki süperstarından gelen haberle yıkıldı. Brezilya - Kamerun maçının 8. dakikasında Neymar, Fransa - Uruguay maçının 36. dakikasında ise Mbappe sakatlanarak oyundan çıktı.

PSG'ye iki şok birden! Neymar ve Mbappe sakatlandı
neymar,,sakatlandı,,mbappe,

Ligue 1'de fırtınalar estiren Paris Saint Germain (PSG), milli takımlara gönderdiği iki süperstarından gelen haberle yıkıldı.

Brezilya'nın Kamerun ile oynadığı hazırlık maçının 8. dakikasında yıldız oyuncu Neymar sakatlandı. Oyuna devam edemeyen Neymar, yerini Richarlison'a devretti. 

Fransa'nın Uruguay ile oynadığı hazırlık maçının 36. dakikasında omzunun üzerine düşen Kylian Mbappe sakatlandı ve mücadeleye devam edemedi. Mbappe yerine oyuna Florian Thauvin dahil oldu. 

28 Kasım'da Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma adına çok önemli bir maça çıkacak PSG'de iki yıldızın durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...