Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2015 01:10

PSG'ye Zlatan da çare olamadı

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi.

PSG'ye Zlatan da çare olamadı
psg, zlatan ibrahimovic, Paris Saint-Germain, barcelona,

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi. Paris'te 3-1 Barcelona galibiyetiyle sonuçlanan maçın rövanşında Nou Camp'ta oynanan ve Norveçli hakem Svein Oddvar Moen'in düdük çaldığı mücadele 2-0Barcelona galibiyetiyle son buldu. Bu sonucun ardından Barcelona Devler Ligi'nde yarı finale yükseldi. Katalan devine yarı finali getiren goller 14 ve 34. dakikalarda Brezilyalı yıldızı Neymar'dan geldi.

MESSI DURDU, NEYMAR UÇTU!

Barcelona'da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin flaş golcüsü Neymar, PSG karşısında da takımını sırtladı. 14. dakikada Inıesta'nın harika pasında kaleci Sirigu'yu geçip topu boş kaleye gönderen Brezilyalı yıldız, dakikalar 34'ü gösterdiğinde Dani Alves'in ortasına harika yükseldi ve kafayı vurdu. Neymar'ın vuruşunda top ağlara gitti. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Barcelona, ikinci yarıda vites küçülttü ve yarı finale zorlanmadan ulaştı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 6. golünü atan Neymar, bu gollerin 4'ünü PSG'ye atmış oldu.

ZLATAN'IN DÖNÜŞÜ FAYDA ETMEDİ!

Paris'te oynanan ilk maçta cezası sebebiyle forma giyemeyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Nou Camp'ta eski takımının karşısına kaptan olarak çıtkı. Barcelona'nın 3-1'in rövanşında büyük avantaj sahibi olduğu maçta Zlatan da etkili olamadı ve PSG, Avrupa macerasına Devler Ligi çeyrek finalinde veda etmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...