Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:03

PSV Eindhoven Beşiktaş'ın gündemindeki Cenk Tosun'u istiyor

Ara transfer döneminde Beşiktaş ile adı anılan ve Everton'da oynayan A Milli Takım oyuncusu Cenk Tosun için yeni iddia ortaya atıldı. Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven'ın Cenk Tosun'u transfer etmek istediği belirtildi.

PSV Eindhoven Beşiktaş'ın gündemindeki Cenk Tosun'u istiyor
İngiltere Premier Lig,Everton,Beşiktaş,Cenk Tosun

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da oynayan ve ara transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun’un yeni adresi netleşiyor. 30 yaşındaki milli golcünün transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve Everton’dan ayrılacağı konuşulan Cenk Tosun için Hollanda iddiaları ortaya atıldı.

PSV İSTİYOR!

Akşam'ın haberine göre; Everton'da forma şansı bulamayan 30 yaşındaki tecrübeli golcü ile PSV Eindhoven yakından ilgileniyor. Cenk ise henüz kararını vermedi. Beşiktaş’ın ise transfer sürecini yakından takip ettiği öne sürüldü.

22 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Tosun, bugüne kadar bir lig maçında 6 dakika ve bir de FA Cup maçında 3 dakika oynayabildi. 30 yaşındaki golcü oyuncu 2017-18 sezonunun devre arasında 22 milyon euro karşılığında İngiliz ekibi Everton'a transfer olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...