Tgrt Haber
10 Ocak 2022 11:00 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Puchacz kimdir, kaç yaşında? Trabzonspor transferi Puchacz hangi mevkide oynuyor?

Ara transfer dönemi için geri sayım başladı. Trabzonspor sol bek pozisyonu için Puchacz ile anlaştı. Polonyalı oyuncu sözleşme imzalamak için istanbul’a geldi. Bordo mavili taraftarlar ''Tymoteusz Puchacz kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?'' sorusunun cevabına odaklandı. İşte Trabzonspor transferi Tymoteusz Puchacz futbol kariyeri...

Puchacz kimdir, kaç yaşında? Trabzonspor transferi Puchacz hangi mevkide oynuyor?
Puchacz,,trabzonspor,,futbol,,transfer,,süper lig,

Devre arası transfer dönemi başlıyor. Takımlar eksikliklerini tamamlarken futbolseverler yeni transferler hakkında araştırma yapıyor. Trabzonspor ara transfer dönemi için ilk olarak Polonyalı futbolcu Puchacz ile el sıkışıyor. Genç oyuncu dün akşam saatlerinde Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı. Sağlık kontrolü ve sözleşmenin ardından Tymoteusz Puchacz takımla ilk idmanına çıkacak. 

TYMOTEUSZ PUCHACZ KİMDİR? 

Tymoteusz Puchacz 23 Ocak 1999 tarihinde Polonya’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Lech Poznan takımında başladı. Sol bek olarak görev yapan Puchacz, kariyeri boyunca Lech Poznan, Zaglebie Sosnowiec, GKS Katowice formalarıyla sahaya çıktı. 1 Temmuz 2021’de Alman ekibi Union Berlin’e transfer oldu. Puchacz sezon başında 2.5 milyon Euro karşılığında sahaya çıktığı Alman takımından Trabzonspor’a kiralık olarak geldi. 

22 yaşındaki genç oyuncu Puchacz futbol kariyeri boyunca 194 maça çıktı. Karşılaşmalarda kez ağları havalandırırken 16 asist başarısı gösterdi. Genç yıldız Puchacz piyasa değeri ise 3.5 milyon euro olduğunu ifade edildi. 

PUCHACZ HANGİ MEVKİDE OYNUYOR? 

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un takımına dahil ettiği Polonyalı Tymoteusz Puchacz Trabzon'a geldi. Peki Puchacz hangi mevkide oynuyor? Genç yıldız sol bek pozisyonunda oynuyor. Sahada verdiği hücum desteği ile öne çıkan Puchacz ayrıca orta sahanın solunda da yer alıyor. Genç oyuncu bir röportajında Marcelo, Kyle Walker ve Patrick van Aanholtu gibi isimleri örnek aldığını belirtti. 

Puchacz kimdir, kaç yaşında? Trabzonspor transferi Puchacz hangi mevkide oynuyor?

TRABZONSPOR TRANSFERİ PUCHACZ NE ZAMAN MAÇA ÇIKACAK? 

Trabzonspor, Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Union Berlin forması giyen Polonyalı oyuncu Tymoteusz Puchacz'ı Trabzon getirdi. 22 yaşındaki genç oyuncu Tymoteusz Puchacz sağlık kontrollerinin ardından sözleşmesi imzalayacak. Başarılı sol bekin ne zaman maça çıkacağı ise henüz bilinmiyor. 

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK? 

Süper Lig devre arası ardından taraftarlar ''Ara transfer dönemi ne zaman başlıyor?'' sorusunun cevabını arıyor. Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2022'de başlayıp 8 Şubat 2022'de sona erecek. Takımlar ilk yarıda eksik olan bölgeleri etkili transferler tamamlayarak Süper Lig şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...