Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Nisan 2021 23:05

Radamel Falcao özel maskeyle

Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu ile çarpışmasından dolayı yüz kemiklerinde kırık tespit edilen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, 3 maç sonra Konyaspor karşılaşmasının 21 kişilik kadrosunda yer aldı. Falcao sakatlığından dolayı özel bir maske taktı.

Radamel Falcao özel maskeyle
Radamel Falcao,Galatasaray

Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray Türk Telekom Stadyumu’nda Konyaspor ile karşılaşıyor. 11 Nisan'da yapılan antrenmanda Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpışması sonucu yüz kemiklerinde kırık tespit edilen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, 3 maç sonra 21 kişilik kadroda yer aldı.
Falcao son olarak 32. haftadaki Hatayspor maçında görev aldı. Sarı-kırmızılılar 33. haftayı BAY geçerken, 35 yaşındaki futbolcu, 34. haftadaki Fatih Karagümrük mücadelesinde de kadroda olmasına rağmen oynamamıştı. Deneyimli futbolcu sakatlığı dolayısıyla Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında oynayamadı. Yıldız futbolcu yüzündeki sakatlığından dolayı özel bir maske ile taktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...