Tgrt Haber
22 Haziran 2021 23:18

Radamel Falcao takıma katıldı

Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken karantina süresi dolan ve korona virüs test sonuçları negatife dönen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao takıma katıldı.

Radamel Falcao takıma katıldı
Radamel Falcao,,Galatasaray,

Galatasaray’da başkanlık seçiminin sona ermesi ve Fatih Terim’le devam edileceğinin açıklanmasının ardından yüzler gülüyor. Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Milli takım kampından dönen Kerem Aktürkoğlu, bugün antrenman öncesi takımı ziyaret ederek Fatih Terim ile sohbet etti.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Korona virüs karantina süresi dolduktan sonra yapılan PCR testlerinde negatif sonuca ulaşılan ve Türkiye’ye döndükten sonraki testinde de negatif sonuç alan Radamel Falcao, sağlık kontrolünden geçerek takıma katıldı. Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...