Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2020 21:49

Radamel Falcao'dan sakatlık açıklaması

Galatasaray Süper Lig'in 19'uncu haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma

Radamel Falcao'dan sakatlık açıklaması
falcao,,spor,

Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Zorlu mücadelede sarı-kırmızılıların dünya yıldızı Radamel Falcao sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maç sonunda açıklama yapan Falcao, "Bir rahatsızlık hissettim, çok fazla devam edip risk almak istemedim. MR'a girip, ne olduğuna bakacağız" ifadelerini kullandı.
Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Galatasaray, 3-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmada sakatlık geçiren Radamel Falcao, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Radamel Falcao, "3 puan çok önemliydi. Herkesi tebrik ediyorum, tüm arkadaşlarımı. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Hem attığım gol, hem de 3 puan için çok mutluyum" sözlerini kullandı.

Sakatlığı ile ilgili olarak, "Bir rahatsızlık hissettim, çok fazla devam edip risk almak istemedim. MR'a girip, ne olduğuna bakacağız" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...