Tgrt Haber
04 Eylül 2021 17:17

Radamel Falcao'nun yeni takımı açıklandı

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir türlü beklentileri karşılayamadığı için sözleşmesi feshedilen Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, İspanya ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer oldu.

Radamel Falcao'nun yeni takımı açıklandı
falcao,,transfer,,galatasaray,

Radamel Falcao'nun yeni durağı İspanya oldu.

Bir dönem Avrupa'nın en iyi forvetleri arasında gösterilen ve 2 yıl önce de Galatasaray'a büyük umutlarla gelen Falcao ile yollar 1 Eylül'de resmen ayrıldı. Kolombiyalı yıldızın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

KULÜBÜ RESMEN DUYURDU

La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Falcao'yu transfer ettiğini resmen duyurdu. Ancak sözleşmenin süresine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

Falcao'yu kadrosuna kattığını internet sitesinden duyuran Rayo Vallecano Kulübü, sözleşmenin süresine ilişkin bilgi vermedi.

Radamel Falcao'nun yeni takımı açıklandı

43 MAÇTA 20 GOL

Galatasaray'a 2019-20 sezonu başında gelen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan Falcao, tüm kulvarlarda çıktığı 43 maçta 20 gol atmıştı.

Kolombiya Milli Takımı formasını 91 kez giyen Falcao, daha önce River Plate, Porto, Atletico Madrid, Monaco, Manchester United ve Chelsea takımlarında oynadı.

FUTBOLU YÖNETENLER FUTBOLCULAR DEĞİL YÖNETİCİLER

İspanyol Libero Dergisi'ne konuşan Falcao, kariyerinde en keyif aldığı yılları Portekiz ve İspanya'da yaşadığını belirterek futbolu asıl yönetenlerin futbolcular değil yöneticiler olduğunu belirtti. Oynadığım her yerde keyif almaya çalıştığını söyleyen yıldız oyuncu, "Kariyerimin en güzel yılları hem Porto, hem de Atletico Madrid'de oldu. Orada elde ettiklerim beni çok gururlandırdı. "İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun içindeki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ama gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi" dedi.

Falcao, futbol kariyeri bittikten sonra ne yapacağına yönelik ise, "Belki bir iş adamı olurum ama futbolun içinde değil. Hem de ülkem Kolombiya'da neden olmasın" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...