Tgrt Haber
20 Aralık 2021 15:14 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:32

İspanyol tenisçi Rafael Nadal kovide yakalandı

Dünyaca ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüse yakalandığını duyurdu.

İspanyol tenisçi Rafael Nadal kovide yakalandı
Rafael Nadal,,İspanyol,,Tenis,,Koronavirüs,,Kovid,

Dünyaca ünlü İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Abu Dabi’de katıldığı turnuvadan İspanya’ya döndüğünde yaptırdığı testin sonucunun pozitif olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

"KEYİFSİZ ANLAR YAŞIYORUM"

Nadal yaptığı açıklamada, Herkese selam. Abu Dabi'deki turnuvadan sonra İspanya'ya döndüğümde, yapılan Covid-19 testim pozitif çıktı. Hem Kuveyt'te hem de Abu Dabi'de 2 günde bir test olduk ve hepsi negatif sonuçlandı. En son cuma günü test olmuştum ve sonuçları cumartesi günü çıkmıştı. Şu an keyifsiz anlar yaşıyorum ancak düzeleceğimi umuyorum. Şu an evdeyim ve durumumu benimle iletişime geçenlere anlattım. Önümüzdeki turnuvalar hakkında herkesi detaylı bilgilendireceğim. Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...