Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2019 14:00

Ramos'tan 6. dalya!

Real Madrid kaptanı Sergio Ramos, takımının Ajax ile oynadığı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, İspanyol deviyle 600. maçına çıktı.

Ramos'tan 6. dalya!
ramos,,real madrid,

Real Madrid ve tarihin en başarılı oyuncularından Sergio Ramos, takımının Ajax ile oynadığı Şampiyonlar Ligi son 16 turunda, İspanyol ekibiyle 600. maçına çıktı.

2005'te Sevilla'dan 27 milyon Euro'luk rekor ücretle Real Madrid'e tranfser olan 32 yaşındaki oyuncu, kulüp tarihinin en çok forma giyen oyuncular listesinde 4.'lükte bulunan Fernando Hierro ve Paco Gento'nun bir maç gerisinde yer aldı.

Raul Gonzalez (741), Iker Casillas (725) ve Manolo Sanchis'in en çok forma giydiği Real Madrid'le bir çok başarıya imza atan Ramos, Eflatun Beyazlılar'la 4'er Şampiyonlar Ligi  ve İspanya Ligi, 3'er kez UEFA Süper Kupa ve İspanya Süper Kupası başta olmak üzere toplam 20 kupa kaldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...